31 Ekim 2012 Çarşamba

Taç Tül Perde Modelleri


TAÇ markasının 40 yıllık bir geçmişi bulunmaktadır. Taç markasını ZOrlu ailesi zengin çeşitleri ile 1980 yılında TAÇ markasını kurmuştur . 1997 yılına kadar Taç sadece iç piyasada faaliyet göstermiştir daha sonra kalitesi ile asını tüm dünyada duyurmuştur.Perdeler bizler için gerçkten çok öenmlidir o kadar çok seçenek varki hangi perdeyi alıcağımıza karar veremeyiz. Hemen Taç mazağarlarına gideriz. Perdelerimizi eşyalarımız halılarımızı aldıktan sonra karar veririz. Çünkü evimize ve eşyalarımıza uygun olması gerekmektedir. Perdelerimiz evimizi yansıtır. Perdeleride aslında ev sahibinin kişiliğini yasıtmaktadır. Çünkü perde modellerinde sade ve gösterişli modelleri vardor Taç markası bütün bayanların berğenisini karşılayacak şekilde perde seçeneklerini geniş tutumuştur. Perdelerimiz kaliteli olmalıdır. Çünkü perdeleri zırt pırt değiştiremeyiz yıllarca kullanıcağımız için kaliteli olması önemlidir. Perdeler gerçekten tüm evin havasını değiştirir . Rengi , modeli , kumaşı kalitesi bir evin tarzı hakkında bütün ip uçlarını verir. Evinizi modern , klasik haline getirebilirsiniz. Ev dekorasyonunuzun çekici ve güzel olmasını istiyorsanız perdelerinizi özenli ve kaliteli olması gerekmektedir. Resimlerde de gördüğünüz gibi bir çok çeşit çeşit Taç perde modeli bulabilirsiniz siz kafanızda canlandırın ve gerisini Taç Perde ‘ ye bırakın. Aşağıdaki resimlerde gördüğünüz üzere perdeler mutfak ve oturma odası diye ayrılmaktadır size perde seçiminizi yaparken ufak ip uçları verelim. Mutfak günümüzün çoğu zamanı orda geçirdiğimiz için hava ve ışık alması gerekmektedir. Eğer kumaş tercih edecekseniz kısa ve açık renkli modeller olması tercih edilmelidir. Yatak odası ise renkli ve fantezi olmalıdır. Yere kadar uzanan ipek ve tül perdeler tercih edilmelidir. Bu yüzde aradığımız, bildiğimiz ve tanıdığımız bir çok perde modelleri ve marka çeşitleri vardır . Fakat bu işin uzmanı Taç perde markası evinizi göz alıcı ve etkileyici kılan en bilindik markadır.



2011 - 2012 yılının son moda tasarımları arasında yer almaktadır. Çok modern çiizgileri ile çok şık bir tasarımdır. Aslında düz olan bu model düz olduğu kadar da çok modern çizgileri ile dikkatleri üzerine çekmektedir.



Kahverengi ağırlıklı bir eviniz olsun istiyorsanız bej rengi taç perde modeli ile ev dekorasyonunuzu tamamlıyabilirsiniz. Bej rengi üzerine siyah çizgilerle tasrlanmış bu model daha ağır evler için tercih edilen bir model olarak tasarlanmıştır.



Dünyaca ünlü Taç perde firması perde sektöründeki şık tasarımları ile dikkatleri üzerine toplamıştır. Perdeler sadece oturma odaları için değil bütün odalar tarafından özenle tasarlanmıştır. Yatak odasında da modern bir çizgi yaratan taç markası bu modell ilede adını duyurmuştur.



Evetttt süslü olmayı seven bayanlar özellikle yeni evlenecek olan çiftler. Yatak odası tülünüz mutlaka yatak örtünüze ve oda renginize uymalıdır. Bu yatak odası beyazı seven bayanlar için tasarlanmıştır. Beyez saflıgı ve asaleti temsil eder.



Tül modeli aslında geçmişten beri bütün evlerde olan bir modeldir. Bir evde tül olmadan olmaz. Perde modelleri daha sonraki zamnlarda eklenmiştir aslında. Ama bayanlar gene tüllerden vazgeçmez. Çünkü tül modelleri onların zevkine hitap ettiği için.



Tuğralı taç perde modeli 2012 yılının gözde modellerindendir. Son zamnlarda geçmiş zamnlardaki eserler model olma haline gelmiştir. Taç perde bu tasarımı tam yerinde kullanmıştır. Bayanlar moda olan şeylerin herkezden önce kendilerinde olmasına bayılırlar.



Oturma odasında geniş bir cama sahip olan kişiler bu model tam sizlere göre tasarlanmıştır. Üst tarafı bombeler olan bu model diş taraftaki tülün üzerine olan koyu renk detay ile birbirine uyumu kesinlikle tam anlamı ile tamamlamıştır.



Saten, tül, yan fon, üst fon ve fon takım perdelerin genelinde kaliteli tasarımlar yaratan Taç Perde’nin yılın en şık perde modelleri tam evineze uygun olan tasarımlardır. eğer evinizin tüllerini değiştirmek istiyorsanız mutlaka Taç perdeye uğramanız gerekmektedir.



Önceden perdeleri kornişlere takarlarmiş artık rüstik modası yayıldıkca yayıldı . Tabi ki Taç perde modelleri rüstiklere göre dikildi ve rüstük severlerin beğenisine sunuldu. Açık tonlarda olan bu tasarım Açık kahve rustikler ile çok modern ve şık durmuş değil mi?



Taç perde tasarımlarından, dekorasyonunuza katacağınız bir model bulabilmeniz mümkün olmaktadır. Lila rengine ağorlık verilen bu model renkli tasarımları seven bayanlar için tercih edilmektedir. Taç perde dekorasyonunuza renk katarken, evinizin ışığını yansıtarak, havasını değiştirecek modeller sunmaktadır.



Taç perde modellerinin çok şık ve modern bir tasarım klasik bir tasarımdır. Düz sade bir model olmaktadır. Gerçekten albenisi olan evinize gelen misafirlerin bile hemen dikkatini çekicek olan bir modeldir.



Taç perde sadece ev tasarımı için üretilmemiştir ofislerimizede verdiği renkler ile çok özel modern bir hava katmaktadır. Katlanılabilir Taç tül perde modeli bütün ofislerin rahatlıkla tercih edeceği bir model haline gelmiştir.



Modern ve daha spor tarzda evler için tasarlanmıştır. Gerçekten evinizin güzelliğini yansıtacak olan bir modeldir. Evinize çok şık bir katıcal olan bu model kalın pileli modeli ile çok spor ve şık bir görünüm sağlamaktadır.



Yeşil ve sarı renk birbirine gerçekten çok yakışmıştır ve birbirini tamamlayan renkler olmaktadır. Tabiki Taç perde bu konuda da tasarımları ile imzasını atmıştır perde modellerine. 2012 en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.



2011 yılında en çok görmüş olduğum modelleriden birisidir bu model. Taç perde bu modeli tasarlayarak bir çok eve girmişir. Tek modelle bile kalitesinden ödün vermeyen bu model kesinlikle en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.



Perdeler evin tamamlayıcı bir unsurudur. Açıklamamızda da iletmiş olduğumuz gibi perdelerimiz dekorasyonumuza da uygun olması gerekmektedir. Bu tasarımda koltuk yastıklarına uyan bir model olarak tasarlanmıştır. 



Karışık desenlerden hoşlanan bayanlar Taç perde tasarılarında sizleride düşündü . evinizin sade olması gerekmektedir daha desenli olması için çünkü iki karışık desen bir arada olursa göz yoruyor olabilir biz daha çok dikkat çekmekten yana olmaktayız.

1 yorum:

Mustafa Hazırcı on 31 Ekim 2016 03:32 dedi ki...

Özellikle ev tekstili konusunda Taç bir numara :)

Yorum Gönder

 
Doya Doya Moda Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template
moda